Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 64    0

Toate GOSPODINELE trebuie sa stie acest truc: Durata PERFECTA de fierbere a legumelor! Isi vor pastra vitaminele si gustul daca respecti acesti pasi

fierbe legume
Durata de fierbere nu trebuie prelungita deoarece aceasta poate duce la scaderea calitatii nutritive a mancarii. 
1. Cartoful nu trebuie niciodata fiert mai mult de 30 de minute.
2. Sfecla necuratata nu trebuie lasata la foc mai mult de o ora si 10 minute
3. Varza taiata felii are o durata de fierbere de 15 minute
4. Morcovii netaiati nu trebuie fierti mai mult de 25 de minute
5. Stevia se fierbe maxim 10 minute
6. Durata fierberii la conopida intreaga este de 20-25 de minute.
7. Pentru a innabusi varza alba taiata avem nevoie de maxim 2 ore.
Nu adaugati niciodata bicarbonat de sodiu pentru a grabi fierberea legumelor, intrucat acesta nu va face decat sa distruga aproape toate vitaminele. De ce? Pentru ca bicarbonatul de sodiu are proprietatea de a alcaliniza apa.

Citeste si...

2 Martie 2017
 1109    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu