Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 41    0

SOCANT! O criminala periculoasa din Timisoara, eliberata pentru buna purtare, s-a pozat cu banii stransi pentru un nou asasinat

criminala timisoara
O infractoare periculoasa, eliberata inainte de termen pentru buna purtare dupa ce a comis o crima, s-a laudat cu banii stransi din furturi, pe care ii va "investi" intr-un nou asasinat!
Beneficiara a Noului Cod Penal, Claudia Florina Fechete, condamnata la 12 ani de puscarie pentru omor, a obtinut eliberarea conditionata, invocand aplicarea legii mai favorabile. Stabilita la Timisoara, criminala s-a reprofilat si a inceput sa "opereze" la buzunare, impreuna cu alte personaje de teapa ei. Iar "serviciul" este, se pare, extrem de banos, pentru ca asasina a postat, in ultima perioada, mai multe imagini cu agoniseala: masina, telefoane scumpe, casa, bijuterii din aur masiv si... teancuri de euro! 
Criminala care umbla sloboda printre semeni are, de cateva zile, potrivit spynews, o noua tinta: Cristi Brancovan, care ii urmareste pe hotii din buzunare si le strica "afacerea", avertizandu-i pe calatorii din mijloacele de transport in comun. Deranjata "la job", asasina eliberata inainte de termen l-a amenintat pe justitiar, de fata cu politistii, spunand ca este dispusa sa plateasca 10.000 de euro unui criminal, pentru a-l aranja pe "Vanatorul de hoti". 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu