Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 22 ore
 35    0

Cum sa-ti inciti iubitul cu o seara romantica

amantaa

Camasa de noapte frumoasa

Barbatilor chiar le place lenjeria intima. Nu uita sa-ti pui ciorapii, jarteaua si o pereche de tocuri. Ciorapii plasa au fost creati pentru momentele intime! Va veti distra de minune cu aceste accesorii.

Incurajeaza-i visele

Comanda un catalog Victoria's Secret. Uitati-va prin el impreuna si lasa-l sa marcheze tinutele sale preferate. Apoi comanda una dintre ele si surprinde-l. Iti va multumi pentru asta!

Fii misterioasa

Asaza masa ca de obicei in fiecare seara, cu o singura diferenta. Pune un bol cu apa putin adanca in centrul mesei. Umple-l cu gheata si apoi priviti valul de ceata care se distribuie pe masa.

Incita-l cu parfum

Un parfum senzual in camera si pe pielea ta il va innebuni. Ai grija sa-i placa acel parfum! Unii barbati nu suporta mirosurile florale, asa ca stai departe de ele. In functie de compozitia parfumului, imbraca-te si tu. De exemplu, daca este un parfum oriental, pune-ti un baby doll sexy, daca e lemnos pune-ti accesorii din lemn.

Invita-l la sampanie

In aceasta luna, cumpara 4 sticle de sampanie si eticheteaza-le astfel: 1. Sarbatorim fara motiv; 2. Inainte sa facem dragoste; 3. Dupa ce facem dragoste; 4. Pentru gustarea de la miezul noptii. Nu uita sa le folosesti!

Surprinde-l in fiecare zi

Nu e vorba sa-i faci cadouri, ci dimineata, cand nu se asteapta, sa-l saruti. Apoi sa faceti dragoste. Ce mod minunat de a incepe ziua!

Scarpina-l pe spate

Stii cum se face corect um masaj? Cumpara o carte si invata cateva tehnici de baza. Nu uita sa cumperi ulei de masaj, sa pui o muzica romantica si sa imprastii cateva lumanari prin camera.

La dus impreuna

Stiu ca asta nu e o idee noua, dar este atat de romantica! Vrei totusi ceva original? Cumpara-ti o pereche noua de bikini si poart-o la dus. Va fi surprins!

Citeste si...

5 Ianuarie 2017
 1313    0
5 Ianuarie 2017
 1313    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu