Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 1 ora
 21    0

Niciun tren nu circula pe magistrala Bucuresti-Timisoara

tren
Mai multe trenuri sunt blocate in Romania, in ajun de An Nou, din cauza temperaturilor extreme. Astfel, nicio garnitura nu circula pe magistrala Timisoara-Bucuresti, dar sunt probleme si pe alte rute feroviare.

Traficul feroviar este oprit in judetul Harghita, pe magistrala 400, intre Izvorul Muresului si Izvorul Oltului, dupa ce o locomotiva a deraiat, iar trenul a ramas pe linie. CFR Calatori anunta ca pana la redeschiderea in conditii de siguranta a circulatiei feroviare intre statiile Izvorul Oltului si Izvorul Muresului, pasagerii de la trenurile aflate in circulatie sunt transbordati cu mijloace auto pe distanta Izvorul Oltului - Izvorul Muresului si retur.

De asemenea, traficul feroviar este oprit pe magistrala 900 Timisoara - Bucuresti, dupa ce o sina s-a fisurat din cauza frigului.

Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei, in judetul Timis, traficul feroviar este intrerupt pe Magistrala 900 Timisoara - Bucuresti, la kilometrul feroviar 562.

Circulatia feroviara este intrerupta din cauza unei sine care s-a fisurat in urma temperaturilor extrem de scazute.

Totodata, pe intervalul de statii Remetea Mare - Timisoara Est (SRCF Timisoara), din cauza temperaturilor scazute inregistrate la nivelul solului, a fost introdusa o restrictie de viteza de 5 km/h, trenurile circuland pe portiunea respectiva sub atenta supraveghere a personalului feroviar.

De asemenea, pe relatiile Constanta-Mangalia si Medgidia-Tulcea, din cauza rafalelor puternice de vand, CFR Calatori a introdus tractiune Diesel.

Citeste si...

31 Decembrie 2016
 1087    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu