Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 63    0

Andreea Marin a trecut prin patul targujianului Razvan Munteanu

andreea pat
Razvan Munteanu a fost un adevarat seducator in randul femeilor: acesta a reusit sa o cucereasca pana si pe „Zana Surprizelor”, Andreea Marin, cu care a avut o relatie foarte serioasa. Delia Matache, actuala iubita a lui Razvan, nu este deloc geloasa pe fostele iubite ale acestuia desi acesta, si-a trecut in palmares nume grele din lumea mondena. Insa Delia declara ca nu are de ce sa isi faca griji, asta pentru ca relatia lor este una minunata si petrec impreuna clipe de vis.
„Beauty”, asa l-au numit doamnele pe targujianul Razvan Munteanu, pe vremea cand avea o relatie cu Andreea Marin. Se pare ca „Zana Surprizelor” si Razvan Munteanu s-ar fi cunoscut in 2004, la Festivalul „Cerbul de Aur” de la Brasov. Atunci, sotia lui Stefan Banica l-a intalnit pe actualul iubit al Deliei, care avea 27 de ani, cu 3 ani mai putin decat ea. Desi relatia lor a fost una serioasa, cei doi nu au rezistat prea mult impreuna. Chiar daca la acea vreme nu se stia exact de cine este indragostita Andreea, presa a reusit sa prinda un zvon cum ca iubitul misterios este un tanar om de afaceri originar din Targu Jiu. „Gura lumii ar fi gata sa jure ca iubitul misterios al Andreei este nimeni altul decat un tanar om de afaceri, pe nume Razvan Munteanu. Pentru cine il cunoaste pe barbatul in cauza, nu e greu deloc sa inteleaga de ce pretentioasa Andreea s-a indragostit pana peste cap. Acesta este un tip prosper si foarte chipes, aprecierile publicului feminin la adresa fizicului sau atragandu-i porecla «Beauty» (Frumusetea). Petrece mult timp in strainatate. O coincidenta care da greutate zvonului ca intre Razvan Munteanu si Andreea Marin ar exista o poveste de dragoste”, relata presa la acea vreme. Insa mai tarziu zvonul a fost confirmat.
Delia: „Iubitul meu a avut o relatie serioasa cu Andreea Marin”
Delia Matache a povestit intr-un interviu acordat revistei „Star” ca nu este geloasa pe fostele iubite ale lui Munteanu, pentru ca acesta nu a avut decat o singura relatie serioasa pana s-o cunoasca pe ea, referindu-se la relatia pe care iubitul sau a avut-o cu Andreea Marin. „Stiu de fostele relatii ale lui Razvan, ma rog, singura serioasa fiind cea cu Andreea Marin, dar nu imi fac probleme din aceasta cauza”, a spus Delia Matache. Blonda nu isi face griji atata timp cat lucrurile intre ei merg foarte bine si petrec impreuna numai clipe de vis.

Citeste si...

20 Decembrie 2016
 1210    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu