News Flash:

Medicul Gheorghe Burnei, plasat sub control judiciar

20 Decembrie 2016
992 Vizualizari | 0 Comentarii
gheorghe burnei
Curtea de Apel Bucuresti a decis, marti, ca medicul Gheorghe Burnei de la Spitalul "Marie Curie" sa fie cercetat sub control judiciar, in dosarul in care este cercetat pentru luare de mita.
Instanta a admis o contestatie formulata de Burnei, dispunand inlocuirea masurii preventive a arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar, decizia fiind definitiva.
In perioada cat se afla sub control judiciar, inculpatul trebuie sa respecte o serie de obligatii, printre care si aceea de a nu exercita profesia si de a nu desfasura activitatea in exercitarea careia a savarsit faptele.
Tribunalul Bucuresti hotarase, pe 11 decembrie, ca medicul Gheorghe Burnei de la Spitalul "Marie Curie" sa fie plasat in arest la domiciliu pe o perioada de 30 de zile, intr-un dosar in care este suspectat de luare de mita si efectuare de experimente neautorizate pe copii.
In referatul intocmit de procurori se arata ca Gheorghe Burnei nu cerea direct bani de la parintii ai caror copii urmau sa fie operati, insa dupa ce efectua interventiile chirurgicale le permitea parintilor "sa il gratifice" cu diverse sume.
In anumite cazuri, medicul pretindea sume de bani anterior interventiei chirurgicale incercand sa le mascheze intr-o forma aparent legala, incheind un inscris sub semnatura privata pe care il intitula contract de donatie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005275 (s)