News Flash:

Ce spune Kelemen Hunor despre acordul cu PSD-ALDE

20 Decembrie 2016
1036 Vizualizari | 0 Comentarii
kelemen hunor
Kelemen Hunor, liderul UDMR, a declarat luni ca exclude o colaborare guvernamentala cu PSD-ALDE, afirmand ca partile au discutat doar despre o colaborare parlamentara si ca dialogul pe aceasta tema continua in zilele urmatoare in lipsa unei concluzii finale.



"Azi am avut deja o prima discutie, dar inca nu am ajuns la o concluzie finala, ceva ce poate fi prezentata opiniei publice. Urmeaza (sa avem o discutie-n.r.) si maine si poimane daca este nevoie, pana cand vom ajunge la o concluzie comuna sau nu vom ajunge", a afirmat Kelemen Hunor, citat de Mediafax.


Kelemen Hunor a exclus o colaborare guvernamentala, afirmand ca PSD-ALDE au deja o coalitie formata.


''Nu, despre guvern nu vorbim. Ei au o coalitie formata, un acord politic semnat, o majoritate asigurata. Vorbim doar despre o colaborare parlamentara punctuala si atat, nu de altceva. Daca ar fi fost vorba despre guvern, atunci semnam si noi un acord de coalitie. Nu se poate discuta si nici nu trebuie sa discutam despre altceva decat despre o colaborare parlamentara pe anumite teme, subiecte, proiecte importante pentru fiecare cetatean, dar guvernarea, exclus in acest moment'', a mai spus Kelemen Hunor.

kelemen hunor udmr
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005395 (s)