Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 16 ore
 46    0

Rares Bogdan, audiat in dosarul lui Vanghelie

rares bogdan
Realizatorul TV Rares Bogdan a spus miercuri, la Tribunalul Bucuresti, in declaratia de martor pe care a dat-o in dosarul lui Marian Vanghelie, ca se intalnea seara tarziu cu fostul primar al Sectorului 5, iar unele discutii au fost si despre dosarul acestuia, dar ca nu i-a spus niciodata ca vrea sa ia legatura cu persoane influente pentru a schimba soarta cauzei. Rares Bogdan a precizat ca, pentru el, care a fost premiantul clasei, Vanghelie era "baiatul din ultima banca”, cu o inteligenta nativa si "spumos”, iar discutiile lor aveau "o serie de invective” la adesa lui Ponta: "El era dusmanul lui Ponta in interior, noi eram dusmanii lui Ponta din exterior”.

Rares Bogdan a spus ca isi mentine declaratia data in calitate de martor in timpul urmaririi penale din dosarul lui Marian Vanghelie, in care arata ca il cunoaste de doi ani pe fostul primar, prin intermediul lui Cozmin Gusa si ca se intalneau seara tarziu, la restaurantul Asiatic si la hotelul Phoenicia.

Intrebat de judecator daca Marian Vanghelie i-a spus ca varul sau a fost chemat la parchet intr-un dosar „facut de PontaGhitaOprea”, acesta a confirmat categoric.

Citeste si...

15 Decembrie 2016
 941    0
14 Decembrie 2016
 1713    0
14 Decembrie 2016
 941    0
14 Decembrie 2016
 1256    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu