Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 19 ore
 31    0

DECIZIE INCREDIBILA luata de tanarul care si-a vazut logodnica sarutandu-se cu un necunoscut, la petrecerea burlacitelor (VIDEO)

sarutata
Logodnicul femeii care a fost filmata in timp ce se saruta cu alt barbat la petrecerea burlacitelor a declarat ca a iertat-o si ca se vor casatori.
Logodnicul Emmei Ayala, Pablo Torres Gandara, in prima faza a anulat nunta, dar dupa ce a fost prinsa cum se saruta cu un alt barbat, in Cancun, Mexic, relateaza Daily Mail
Cand a iesit alaturi de prietenele ei, pentru a celebra ultimele ei zile de “libertate”, ca femeie necasatorita, ea l-a sarutat pe un tanar pe care, se pare, ca-l cunoscuse acolo.
Clipul, care a ajuns viral, arata un barbat care o apuca pe Emma de talie, in timp ce zambea si o saruta.
Imediat ce clipul a ajuns pe retelele de socializare, familia barbatului a dezvaluit ca nunta s-a anulat, dar se pare ca barbatul a revenit asupra deciziei, iar cei doi se vor casatorit, pana la urma.
Iubitul femeii, Pablo Torres Gandara, a confirmat decizia in presa, spunand ca ca vrea sa lase incidental in urma, dorind sa se casatoreasca si sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti.

Galerie Video

Citeste si...

25 Noiembrie 2016
 2229    0
25 Noiembrie 2016
 1375    0
24 Noiembrie 2016
 1303    0
24 Noiembrie 2016
 1142    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu