Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 51    0

Cum imi fac parul sa creasca mai repede

par lung

Ar trebui sa stii ca ceea ce bei si mananci iti afecteaza serios parul. Asa ca cel mai bun sfat ca sa iti creasca parul lung este sa mananci fructe si legume proaspete si sa dormi macar 7 ore pe noapte.

De asemenea, nu trebuie sa uiti ca este foarte important sa bei multe lichide: 2 litri de apa pe zi si vei fi hidratata, asa iti vei mentine corpul sanatos, ceea ce inseamna ca vei avea parul stralucitor, unghii rezistente si piele catifelata.

Este foarte important ca parul sa fie tuns o data la cateva luni, daca vrei sa il ai lung, poti sa il rogi pe cel care te tunde sa iti taie doar varfurile, ceea ce este deteriorat, lucru care depinde de produsele pline de chimicale pe care le folosesti.

NU uita sa iti trebuie un sampon si un balsam pentru tipul tau de par: uscat sau gras, iar daca nici asa nu merge ai putea folos si un balsam care nu necesita clatire, pentru a reda stralucirea parului.

In final iti recomandam sa nu folosesti prea mult produse chimice pe par pentru ca il vei distruge. Indreapta-l si usuca-l mai rar si foloseste tratamente bazate pe plante ca sa il readuci la viata.

Citeste si...

22 Noiembrie 2016
 1014    0
21 Noiembrie 2016
 1102    0
21 Noiembrie 2016
 1194    0
22 Noiembrie 2016
 1110    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu