News Flash:

Accident grav intre Caransebes si Lugoj

22 Noiembrie 2016
1109 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22
Un accident rutier, soldat cu ranirea grava a unei persoane, s-a produs luni dimineata, in jurul orei 04,30, pe DN 6, in afara localitatii Constantin Daicoviciu. 
"In urma cercetarilor efectuate la fata locului, politistii au stabilit ca un barbat de 41 de ani, din Gorj, a condus o autoutilitara din directia Caransebes, spre Lugoj. La km 468+825 m, in afara localitatii Constantin Daicoviciu, s-a angajat in depasirea unui autovehicul de mare tonaj, fara a se asigura corespunzator, si a intrat in coliziune frontala cu un ansamblu de vehicule condus regulamentar, adica un tir, care venea din sens opus, fiind condus de un barbat de 44 de ani, din Dolj. In urma accidentului, a rezultat ranirea grava a conducatorului autoutilitarei. Acesta a fost transportat la spitalul din Caransebes pentru ingrijiri medicale", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Caras-Severin, Cecilia Danet. 
Conducatorului autoutilitarei i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei, deoarece nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza ranilor suferite. De asemenea, conducatorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ, a mentionat Cecilia Danet. 
Politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006437 (s)