Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 7 ore
 24    0

Hillary Clinton acuza dupa esecul de la alegeri

hillary clinton
Hillary Clinton, invinsa de Donald Trump in alegerile prezidentiale desfasurate marti in Statele Unite, l-a acuzat sambata pe seful FBI ca a dat o lovitura campaniei sale cand a anuntat ca a descoperit noi e-mailuri, au informat mai multe media americane.

"Sunt multe motive pentru care alegeri ca acestea nu au reusit", a explicat fosta candidata democrata la Casa Alba in cursul unei teleconferinte cu comisia de finante a campaniei ale si donatorilor, a facut cunoscut unul dintre participanti site-ului de informatii Quartz.

"Analiza noastra arata ca indoielile provocate de scrisoarea lui Jim Comey(directorul FBI) au fost nefondate si au oprit elanul nostru", a declarat ea, potrivit acestui participant.

In ce priveste a doua scrisoare a sefului politiei federale, prezentata publicului cu doua zile inainte de alegeri, in care o exonera pe Hillary Clinton de orice urmarire penala, nu a facut decat sa intareasca mobilizarea partizanilor lui Donald Trump, dar nu a schimbat parerea alegatorilor, conform aceleasi surse. Aceasta scrisoare a fost "un real element de motivare pentru alegatorii lui (Donald) Trump", a spus ea. 

Citeste si...

14 Noiembrie 2016
 1319    0
13 Noiembrie 2016
 1193    0
13 Noiembrie 2016
 975    0
13 Noiembrie 2016
 1218    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu