Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 22 ore
 39    0

Cum sa prepari o CIORBA AROMATA CU PUI AFUMAT SI CASCAVAL TOPIT

ciorba aromata
CIORBA AROMATA CU PUI AFUMAT SI CASCAVAL TOPIT

 INGREDIENTE
300 g de pui afumat
3 linguri de cascaval topit
3 cartofi
1 morcov
1 ceapa
marar pentru ornare
sare si piper, dupa gust
ulei
MOD DE PREPARARE
Fierbeti carnea, o scoateti din supa si o taiati in bucati potrivite, dupa care o puneti iarasi in supa.
Adaugati cartofii taiati cuburi si morcovul taiat marunt sau dat prin razatoare.
Caliti ceapa pana devine aurie si adaugati-o in ciorba.
Adaugati cascavalul topit.
Fierbeti la foc incet 15-20 de minute pana cand e gata si cascavalul s-a topit.
Serviti ciorba cu marar tocat sau alte verdeturi la dorinta.

Citeste si...

24 Iulie 2016
 1797    0
20 Iulie 2016
 1968    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu