Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 75    0

Astra Giurgiu a castigat Supercupa Romaniei

alibec
Astra Giurgiu s-a impus la limita, cu 1-0, in fata celor de la CFR Cluj si adauga Supercupa Romaniei in vitrina clubului.
Unicul gol al meciului a fost marcat de William De Amorim in minutul 87 cu un sut din afara careului dupa o iesire din poarta a lui Marc.
Fara un atacant veritabil pe teren in absenta accidentatilor Alibec si Niculae, Astra a propus un trident ofensiv de conjunctura, cu Boudjemaa, Teixeira si De Amorim preluand pe rand sarcinile ofensive.
Teixeira a avut primul sut spre poarta in minutul 8, dupa care CFR a replicat prin urcarea lui Paun in flancul stang si centrarea in fata portii.
Mare ocazie pentru Astra la jumatatea primei reprizei in urma unei faze fixe. Mingea centrata a fost reluata periculos de fundasul Fabricio Silva spre coltul scurt. Marc a intervenit decisiv si a respins in corner.
Ionita a cautat si el poarta in minutul 27, insa mingea a trecut pe langa poarta aparata de Marc.
CFR Cluj a inceput partea secunda cu Cristian Lopes in locul lui Negrut, iar ofensiva ardelenilor a primit un plus de viteza si precizie.
De trei minute a avut nevoie Lopes pentru a relua periculos spre poarta o minge ajunsa in bratele lui Gavrilas, portar care l-a inlocuit la pauza pe accidentatul Lung.
Pe masura trecerii timpului terenului a devenit impracticabil, baltile create ingreunand circulatia balonului.
Cristian Lopes a adus mingea in pozitie de finalizare in marginea careului giurgiuvenilor, insa in cele din urma a fost blocat in momentul sutului.
Cu trei minute inaintea fluierului de final si deciderea meciului la loviturile de departajare a venit faza deschiderii scorului. O minge lunga trimisa de Gavrilas in terenul advers, Larie trimite neglijent spre propriul portar, mingea se opreste intr-o balta si-l obliga pe portar sa respinga in disperare de cauza. Balonul ajunge la De Amorim si acesta de pe la 18 metri trimite in poarta goala.

Citeste si...

13 Iulie 2016
 1103    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu