Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 17 ore
 45    0

Suspectul in cazul uciderii vanzatoarei din Constanta a fost prins la Sibiu

arest la domiciliu
Suspectul in cazul uciderii vanzatoarei din Constanta, injunghiata cu zece lovituri de cutit in torace si abdomen, a fost prins, sambata seara, la Sibiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Acesta a fost transportat la Constanta, unde urmeaza sa fie cercetat.
Surse din Politie au declarat corespondentului MEDIAFAX ca suspectul este un tanar din Constanta care a fost prins la Sibiu, in jurul orei 22.00.
Femeia injunghiata, vineri seara, intr-un chiosc de ziare din Constanta, a primit zece lovituri de cutit in torace si abdomen, iar doua i-au fost fatale, una in zona unei clavicule si una care i-a atins un plaman, spuneau anchetatorii. Potrivit acestora, atacul a fost dat, cel mai probabil, in scop de jaf.
Agresorul a fost vazut de un martor, care le-a spus politistilor ca agresorul are in jur de 30 de ani si aproximativ 1,80 metri inaltime.
Tanara, care lucra ca vanzatoare in chioscul in care a fost atacata, avea 33 de ani si era mama a doua fetite, de 4 si 6 ani.
Victima a murit dupa cateva ore la spital.
Politistii au deschis un dosar penal, cercetarile fiind facute sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta.

Citeste si...

26 Mai 2016
 1396    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu