Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 5 ore
 34    0

Vrei sa stii daca vei avea o zi buna astazi? Iata ce spune fiecare zodie

zodie
BERBEC - Pentru ca nu v-ati tinut promisiunile, acceptati sa faceti ore suplimentare in week-end. Persoanele dezamagite vor fi cele care nu v-au vazut de multa vreme pe acasa.


TAUR - Pentru a duce la indeplinire programul prestabilit, va trebui sa apelati la multe ajutoare. Seara, un bun prieten va cere sa mergeti impreuna la cumparaturi.


GEMENI - Va descoperiti o noua pasiune sau vi se indeplinesc cele mai secrete dorinte. Este de preferat sa nu marturisiti nimanui ca situatia financiara este pentru moment excelenta.


RAC - Pastrati o discretie absoluta in ceea ce priveste planurile pentru saptamana viitoare, cu toate ca nu sunteti motivat decat de dorinta de a face o surpriza cuiva drag.


LEU - Veti participa la evenimente importante, anuntate din timp, care insa va vor surprinde prin amploare si durata. Seara, "cimentati"  noile relatii sau va vizitati rudele.


FECIOARA - Descoperiti ca persoanele invitate de partener va sunt absolut antipatice si aproape ca le dispretuiti. Din nefericire, nu gasiti motive pentru a pleca "urgent" de acasa.


BALANTA  - Considerati ca promisiunile facute in timpul saptamanii nu mai sunt valabile si va vedeti de treburile casnice. Seara, primiti o invitatie surprinzator de promitatoare.


SCORPION - Dimineata, munca obositoare cu amici noi, foarte pretentiosi. Insistati sa fie invitata acasa o persoana pe care nu ati vazut-o de mult timp si de care va este dor. 


SAGETATOR - Aflati secrete importante si dati dovada de o sinceritate exagerata. Nu este cazul sa va mirati daca veti crea conflicte perene ori reactii in lant (despartiri ori critici). 


CAPRICORN - Vreti, nu vreti, va trebui sa vorbiti intreaga zi cu persoane pentru care nu simtiti decat indiferenta. Propunerile acestora sunt acceptate si puse in practica imediat.


VARSATOR - Aveti posibilitatea sa va razbunati pe o persoana care v-a afectat viata sentimentala prin intrigi repetate. Nu sunteti decis cum este bine sa actionati pentru moment.


PESTI - Pentru ca nu v-ati mai ocupat de mult timp de treburile casnice, va trebui sa acceptati ajutor din partea invitatilor. Vi se cer "recompense" care va depasesc posibilitatile.

Citeste si...

6 Mai 2016
 1207    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu