Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 63    0

Condimentul care te ajuta sa opresti sangerarile in 10 secunde

sangerare2
Daca te-ai taiat, unul dintre cele mai bune remedii pentru a reduce sangerarea, dar si durerea asociata in astfel de accidente, este piperul Cayenne, care nu este altceva decat o pudra de ardei iute, obtinuta din coaja si semintele ardeiului iute de Cayenne, uscate si macinate. 

Pudra Cayenne 
poate fi aplicata direct pe rana sau chiar administrata oral pentru a opri sangerarea. Este un remediu excelent pentru sangerari nazale, taieturi adanci sau simple zgarieturi. Ardeiul iute Cayenne are proprietatea de a grabi coagularea sangelui, limitand astfel pierderile. 

Cum folosesti pudra Cayenne

O presari direct pe taieturi sau zgarieturi. Nu te ingrijora, nu arde. Ba din contra, calmeaza durerea. O cataplasma cu pudra Cayenne aplicata pe rana iti asigura vindecarea in conditii de siguranta si de multe ori fara sa lase o cicatrice. 

De asemenea, pentru sangerarile interne puteti bea o ceasca cu apa fierbinte in care ati adaugat si omogenizat bine o lingurita de piper Cayenne.

Citeste si...

3 Mai 2016
 1363    0

Comentarii

Florin Catargiu  | #1504
Credeam ca numai la BZI se intimpla sa se amestece piprul cu ardeiul ,dar vad ca sunteti toti la fel de "destepti " cind copiati cate ub articol folosind google translator .Pai ori e piper ori e ..ardei iute .Nu va trece prin cap ca nu o sa va mai ia lumea in serios.Nici o poveste ,nu ? ca si asa nu prea va ia . Corect. Publicitate sa fie si restul vine de la sine (si aici ma refer la ce va zic in gind aiai care se mai si gindesc putin la ce citesc.....
+ Adauga Comentariu