Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 54    0

Reteta excelenta pentru post: Mancare de conopida cu patrunjel

mancare conopida
Mancarea de conopida cu patrunjel este o alegere sanatoasa pentru Postul Pastelui. Pentru preparare nu aveti nevoie decat de:

1 conopida potrivita (700 g)

2-3 cartofi medii

1 ceapa

1 ardei gras rosu

1 lingura de ulei

sare

piper macinat

boia iute

1 foaie de dafin

1 crenguta de cimbru

1 lingura bulion

patrunjel verde

Tocam fin ceapa curatata si spalata in prealabil. Taiem ardeiul gras cubulete. Curatam cartofii, ii spalam bine si ii taiem cuburi.

Conopida o rupem buchetele si o spalam sub jet de apa. Punem ceapa la calit in uleiul incins. Cand incepe sa se inmoaie, se adauga ardeiul gras, cartofii si conopida. Amestecam usor cateva minute, apoi stingem cu apa cat sa cuprinda legumele si punem cimbru si foaia de dafin.

Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba 15 mi­nute. Se adauga bulionul, sare, piper, boia iute si mai lasam sa fiarba 5 minute. Servim mancarea presarata cu patrunjel verde.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu