News Flash:

Saptamana „Scoala Altfel”, la IULIUS MALL TIMISOARA: spectacole sustinute de elevi si o multitudine de oferte de activitati educative

20 Aprilie 2016
34156 Vizualizari | 0 Comentarii
IMTM 3
Arte plastice si fotografie, creatie literara, navomodele, folclor si muzica usoara, acestea sunt doar cateva dintre domeniile educative care vor fi prezentate miercuri, 20 aprilie 2016, in cadrul unui targ organizat, la Iulius Mall Timisoara, de Inspectoratul Scolar Judetean si Palatul Copiilor. Vizitatorii sunt invitati sa afle amanunte despre domenii interesante pentru activitatile extrascolare si sa asiste la momentele artistice prezentate de elevi.
Evenimentul, care are loc la demisolul Iulius Mall, debuteaza la ora 10.30, cu momente de dans sportiv, hip-hop si demonstratii sportive pregatite de tineri. De la ora 12.00, vor putea fi vizitate standurile cu oferte educative, iar la ora 15.00 este randul micilor artisti care frecventeaza Palatul Copiilor sa-si demonstreze talentul in fata publicului. Ansamblul Folcloric Hora Timisului, Grupul folcloric vocal Flori Banatene, Grupul de gimnastica ritmica Gymart, trupa de dans modern Torent si grupurile vocale de muzica usoara Flores si Miniflores vor urca, rand pe rand, pe scena.  
Targul activitatilor extrascolare, recitalurile si demonstratiile sustinute de copii, in cadrul acestui proiect educativ, fac parte din programul „Scoala altfel: sa stii mai multe, sa fii mai bun!”. Organizatorii doresc ca, prin astfel de initiative, elevii sa fie incurajati sa-si valorifice talentele si sa participe la activitati extracurriculare in domenii cat mai diverse si interesante. 

palatul copiilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1327 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007519 (s)