News Flash:

Felul in care face sex il da de gol ca te insala

21 Aprilie 2016
1476 Vizualizari | 0 Comentarii
fac dragoste31
Te minte? O alta femeie a aparut in viata lui, iar el incearca sa disimuleze ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat? Vesti proaste pentru el: felul in care face sex il da de gol!
Nu trebuie sa fim detectivi pentru a ne da seama ca ceva s-a schimbat in relatia noastra. In plus, chiar daca se spune ca barbatii insala mai des, nici femeile nu sunt mai prejos, inselandu-si si ele partenerii atunci cand vor. Insa diferenta este ca, sustin expertii, femeile stiu sa minta mai bine decat barbatii, acestia din urma fiind mult mai usor de descoperit.
Asadar, care sunt semnele ca un barbat insala?
Nu este implicat emotional atunic cand faceti sex 
Nu mai exista contact vizual, nu mai exista cuvinte dulci si nici conexiune psihica intre parteneri. Sexul a devenit automat pentru ca, doamnelor, in timp ce face sex cu voi, gandul ii este in alta parte. Sau la altcineva.

Ignora surprizele sexy pe care i le pregatesti
Nu mai este excitat de o pereche noua de chilotei din dantela, nici de faptul ca nu mai porti sutien. Ba mai mult, nici nu mai observa aceste detalii. Daca e total imun la toti acesti stimuli care odata il exitau, inseamna ca ceva rau se intampla.
Brusc, si-a schimbat "coafura" intima
Daca milita pana nu demult pentru un aspect natural, iar deodata a inceput sa se rada complet in zona genitala, ceva l-a facut sa ia aceasta decizie. Sau cineva. Aceasta schimbare pe parcursul relatiei vine in urma unei decizii comune, de obicei atat femeile, cat si barbatii isi pastreaza sau renunta la parul pubian in functie si de preferintele partenerului.

Scuze si eschivari de la datoria conjugala
Nu mai are chef si nici libidoul de alta data? Oboseala poate fi de vina, rutina sau anumite afectiuni patologice. Insa daca refuzul de a face sex vine in mod constant, fara explicatii logice, ar trebui sa va puna pe ganduri.

Prezervative
Voi nu le folositi, dar i le-ai descoperit in portofel? E clar!

prezervative
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004805 (s)