Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 12 ore
 36    0

Seful IGSU, eliberat din functie

Nicolae Cornea
Seful Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU), colonelul Nicolae Cornea, a fost eliberat, joi, din functie, prin decizie a prim-ministrului Dacian Ciolos.
Potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Interne, la propunerea ministrului Petre Toba, colonelul Nicolae Cornea a fost eliberat din functia de inspector general al IGSU, decizia venind ca urmare a depunerii cererii de pensionare a acestuia.
De asemenea, premierul l-a imputernicit pentru a indeplini atributiile functiei de inspector general al IGSU pe generalul de brigada cu o stea Ovidiu Vasilica.
Potrivit site-ului Jandarmeriei Romane, Ovidiu Vasilica a fost prim-adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Romane si sef al Statului Major al Jandarmeriei Romane.
Surse din cadrul MAI au declarat, pentru AGERPRES, ca decizia de a numi la comanda IGSU o persoana din afara inspectoratului a fost luata in contextul in care este in desfasurare o evaluare, iar singura structura militarizata a MAI in afara IGSU este Jandarmeria.
AGERPRES

Citeste si...

5 Februarie 2016
 1443    0
4 Februarie 2016
 1292    0
4 Februarie 2016
 1167    0
4 Februarie 2016
 1229    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu