Te-ai saturat de banalul ketchup din comert? Iata cum sa-ti prepari acasa un sos picant delicios
Acest sos picant este delicios mai ales in combinatie cu paste si friptura.
Timp de preparare: mediu.
Numar de portii: 6.
Complexitate: usor.
Ingrediente
250 ml suc de rosii
5 ardei grasi
2 gogosari
2 ardei iuti
1 ceapa
1 capatana de usturoi
1 foaie de dafin
ulei
sare
Mod de preparare
1. Coace ardeii si gogosarii, curata-i si taie-i marunt. Poti folosi numai ardei copti congelati. Caleste ceapa in ulei.
2. Stinge cu sucul de rosii. Adauga ardeii si gogosarii, foaia de dafin si lasa sa dea in cateva clocote.
3. Pune usturoiul zdrobit si ardeiul iute taiat cat mai marunt. Potriveste de sare si lasa sosul picant sa fiarba la foc mic pana se ingroase suficient.
Acest sos picant este delicios cu paste si friptura.
Citeste si...
Comentarii
+ Adauga Comentariu