Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 7 ore
 32    0

Iohannis: Sunt cutremurat si profund indurerat de tragicul eveniment din Capitala

klaus iohannis
PreÅŸedintele Klaus Iohannis declară că este "cutremurat ÅŸi profund îndurerat" de tragicul eveniment din Capitală, adăugând că este un moment trist pentru naÅ£iune ÅŸi pentru el personal ÅŸi că în aceste momente transmite întreaga compasiune familiilor afectate de tragedie.

"Sunt cutremurat ÅŸi profund îndurerat de tragicul eveniment care s-a produs în această seară în centrul Capitalei. Este un moment foarte trist pentru noi toÅ£i, pentru naÅ£iunea noastră ÅŸi pentru mine personal. În aceste momente dureroase, îmi exprim întreaga compasiune ÅŸi solidaritate faţă de familiile celor afectaÅ£i de această tragedie" spune preÅŸedintele Klaus Iohannis, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

El le mai transmite familiilor afectate de tragicul incendiu din Capială sprijin ÅŸi îi roagă să aibă încredere că instituÅ£iile statului fac tot ceea ce este posibil pentru a limita efectele "catastrofei".

"Totodată, asigur familiile afectate de acest eveniment zguduitor de întregul sprijin al celor implicaÅ£i în operaÅ£iunile de salvare ÅŸi îi rog să aibă încredere că instituÅ£iile responsabile depun toate eforturile pentru ca efectele catastrofei să fie cât mai limitate. Vă chem pe toÅ£i să fim alături de familiile îndurerate ÅŸi să dăm dovadă de solidaritate ÅŸi de compasiune", mai spune preÅŸedintele.

 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu