Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 64    0

Liviu Dragnea: Salut initiativa UNPR privind consultarile pe Codul Fiscal, Teodorovici va fi prezent

Liviu Dragnea0
Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, transmite, vineri dimineata, printr-un comunicat de presa, ca saluta initiativa UNPR de a chema partidele parlamentare la consultari pe tema noului Cod Fiscal si spune ca PSD va fi reprezentat la discutii de ministrul de Finante, Eugen Teodorovici.
"Salut initiativa venita din partea UNPR, prin vocea presedintelui acestei formatiuni politice, domnul Gabriel Oprea, de realizare a unei discutii intre partidele parlamentare pe tema Codului Fiscal, confirmand astfel prezenta Ministrului Finantelor Publice, domnul Eugen Teodorovici, din partea PSD, la aceasta actiune", spune Liviu Dragne in comunicatul de presa.
Liderul interimar al PSD reaminteste apelul sau din ultima conferinta de presa adresat clasei politice privind renuntararea la "conflictele personale si demagogie" in favoarea rezolvarii problemelor cu care se confrunta Romania.
"Constat ca primele reactii sunt incurajatoare, deja cativa actori politici semnificativi indemnand la dialog pe tema Codului Fiscal", mai spune Dragnea.
Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a anuntat, joi, ca va trimite o scrisoare tuturor partidelor politice, pentru a le chema la consultari pe tema noului Cod Fiscal, inainte de sesiunea extraordinara a Parlamentului pe aceasta tema, programata pentru sfarsitul lunii august. UNPR propune data de 19 august pentru aceste consultari, care ar urma sa aiba la Parlament, iar invitatia a fost transmisa inclusiv premierului Victor Ponta, potrivit unui comunicat al formatiunii.
”Am decis ca UNPR sa lanseze invitatia la dialog pentru toate partidele politice inaintea sesiunii extraordinare a Parlamentului, discutiile fiind pentru o viziune asupra noului Cod fiscal. Romania, economia Romaniei asteapta o decizie inteleaptaa in privinta rediscutarii noului Cod fiscal. Vom aduce la aceeasi masa toate punctele de vedere si vom incerca impreuna sa obtinem cel mai bun rezultat”, declara Gabriel Oprea. Mediafax.ro

Citeste si...

6 August 2015
 1294    0
6 August 2015
 1266    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu