Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 23 ore
 41    0

PSD nu va vota in favoarea numirii lui Ungureanu la conducerea SIE, anunta Rovana Plumb

Rovana Plumb
Biroul Politic al PSD va adopta luni o decizie privind votul din Parlament pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, dar din discutiile deja avute in partid pe aceasta tema rezulta foarte clar ca parlamentarii PSD nu vor vota in favoarea acestei numiri, a declarat Rovana Plumb.
Nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Servicilui de Informatii Exteren (SIE) are sanse sa fie respinsa in Parlament, a declarat presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb.
"Sunt sanse sa pice aceasta nominalizare in Parlament, dar ceea ce ma mahneste pe mine este modul in care liberalii vechi sustin aceasta nominalizare, atata timp cat au spus ca Mihai Razvan Ungureanu e un tradator de tara, atata timp cat acest om are inca multe lucruri de clarificat", a spus Plumb la Antena 3.
Presedintele interimar al PSD si-a exprimat surprinderea fata de "viteza cu care se doreste sa se treaca aceasta nominalizare prin Parlament" si ca decizia ca Ungureanu sa nu fie votat va fi mentinuta si dupa discutia din reuniunea de luni a coalitiei de guvernare.
In aceeasi emisiune, Plumb a afimat ca Biroul Politic al PSD va adopta luni o decizie privind votul din Parlament pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, dar din discutiile deja avute in partid pe aceasta tema rezulta foarte clar ca parlamentarii PSD nu vor vota in favoarea acestei numiri, aratand ca presedintele Klaus Iohannis nu s-a consultat cu liderii PSD inainte de a avansa aceasta numire, desi a asigurat initial ca vor exista consultari si un echilibru intre putere si opozitie in ceea ce priveste numirile in aanumite pozitii cheie, iar Ungureanu nu poate fi votat in conditiile in care acesta este un "expozant al pedelismului" in Romania.
Birourile Permanente ale celor doua Camere vor fi convocate luni pentru procedura de numire a lui Mihai Razvan Ungrureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe (SIE), au spus, joi, pentru MEDIAFAX, surse parlamentare.

Citeste si...

25 Iunie 2015
 1287    0
25 Iunie 2015
 1394    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu