Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 2 ore
 28    0

INCIDENT SOCANT intr-o localitate timiseana! Adolescenta de 17 ani, injunghiata in gat de iubitul ei! Tanara este in stare foarte grava

Tanara de 17 ani aproape de moarte, vineri dimineata, in localitatea timiseana Hitias. Fata a fost injunghiata in gat de iubitul ei de aceeasi varsta, dupa o cearta. Agresorul a fost prins cateva ore mai tarziu in curtea Spitalului de Copii „Louis Turcanu” din Timisoara, acolo unde si-a urmarit victima.
Totul a inceput vineri dimineata, la ora 3.30, in casa familiei fetei, la Hitias. Cei doi iubiti, ambii in varsta de 17 ani, erau impreuna din septembrie 2014, iar baiatul a ramas sa doarma la ea. S-au certat, iar fata i-a spus ca vrea sa puna punct relatiei. Baiatul nu a vrut sa auda ca este parasit si a pus mana pe un cutit. Si-a lovit iubita in gat, iar apoi in spate si umar si s-a facut nevazut.
Unchiul fetei a fost cel care a dat alarma, dupa ce a auzit scandalul si a sunat imediat la 112. Adolescenta a fost transportata la Spitalul de Copii „Louis Turcanu” din Timisoara unde a fost internata pe sectia de chirurgie, scrie tion.ro.
Dupa cateva ore, fostul ei iubit a urmarit-o pana la Timisoara si a fost observat de familia fetei in curtea institutiei. Medicii si politia au fost anuntati, iar un echipaj al sectiei 1 a fost trimis in zona de unde l-a ridicat pe baiat si l-a dus, in catuse, la sectie.
Tanarul era calm in momentul in care a fost prins si le-a povestit politistilor ca nu isi mai aduce aminte ce s-a intamplat. El a fost dus la audieri la Parchetul de pe langa Judecatoria Lugoj si este acuzat de vatamare corporala.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu