News Flash:

Timisorenii vor avea parte de o saptamana plina de muzica, dans, teatru, poezie si film. Ultimele pregatiri pentru Festivalului Artelor

30 Mai 2015
1091 Vizualizari | 0 Comentarii
Festivalului Artelor Timisorene
In urbea de pe Bega va avea loc cea de-a doua editie a Festivalului Artelor Timisorene, care va fi organizata de Primaria Municipiului Timisoara in perioada 8-14 iunie 2015. Festivalul isi propune, pe de-o parte, promovarea artistilor locali, iar pe de alta parte facilitarea accesului publicului larg la manifestari culturale.
Pe parcursul unei saptamani intregi, artistii Timisoarei: muzicieni de toate genurile, dansatori, actori si alti prestatori in teatru si film, scriitori, pictori, sculptori, arhitecti si designeri vor veni in fata timisorenilor si a vizitatorilor si ii vor incanta cu talentul lor. Manifestarile vor avea loc atat in aer liber, in Parcul Rozelor, Parcul Botanic, Parcul Copiilor, Gradina de vara Capitol, la Bastionul Theresia, precum si in alte spatii neconventionale, scrie tion.ro. Pe tot parcursul manifestarii vor ave aloc ateliere in Parcul Botanic, intre orele 17 si 20, de la performance de lectura pana la ateliere de arta populara banateana sau workshop de modelaj, ori alte indeletniciri artistice.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005708 (s)