News Flash:

Zeci de persoane evacuate din cauza inundatiilor, in Satu Mare

28 Mai 2015
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
evacuare inundatii
Un numar de 20 de persoane din comuna satmareana Craidorolt au fost evacuate din locuinte in urma inundatiilor, in noaptea de miercuri spre joi. 
Potrivit unei centralizari a Institutiei Prefectului, au fost evacuati 12 adulti si sapte copii la Caminul Cultural iar o persoana adulta imobilizata la pat a fost transportata de catre un echipaj de ambulanta SMURD la rude. De asemenea, s-a dispus punerea in siguranta a 1.500 metri de dig, acesta fiind suprainaltat cu 6.000 de saci cu nisip si diguri gonflabile, precum si evacuarea a 60 de animale, deoarece au fost inundate zece curti si trei anexe gospodaresti. 
La fata locului au intervenit 41 de pompieri cu sase autospeciale, 39 de jandarmi cu patru autovehicule, sase cadre din Politie, cu doua autovehicule, 80 de voluntari si cetateni din Craidorolt, astfel ca au fost protejate peste 600 de case. 
Totodata 100 de persoane din cartierul Satmarel, apartinand de municipiul Satu Mare, au fost evacuate dupa ce casele le-au fost afectate in urma grindinei din 25 mai si a ploilor de miercuri. Acestea au fost transportate la caminul cultural din localitate. 
Raul Crasna din judetul Satu Mare se afla sub cod rosu de inundatii pana vineri la ora 12:00. AGERPRES 

caminul cultural craidorolt
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007448 (s)