Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 55    0

Circulatia rutiera pe varianta ocolitoare a municipiului Caransebes, inchisa in perioada 1 octombrie - 15 decembrie 2013

Circulatia rutiera pe traseul Variantei Ocolitoare a Municipiului Caransebes km 0+320 - 9+158 se mentine închisa în perioada 1 octombrie - 15 decembrie a.c., în vederea executarii lucrarilor de reparatii la pod de la km 7+375, informeaza, luni, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

'Rutele alternative recomandate pe directia Timisoara-Bucuresti pentru desfasurarea traficului cu masa mai mare de 3,5 tone, sunt urmatoarele: DN 6 Timisoara - Lugoj - Caransebes; DN 68 Caransebes - Hateg; DN 66 Hateg - Simeria; DN 6 Timisoara - Lugoj - Caransebes; DN 58 Caransebes - Resita - Anina; DN 57 B Anina-Bozovici - Iablanita (Intersectie cu DN 6). Dirijarea si informarea participantilor la trafic vor fi realizate prin semnalizare verticala rutiera', se arata în comunicatul citat.

Specialistii CNADNR recomanda, totodata, ca în punctele de frontiera traficul de tranzit cu masa mai mare de 3,5 tone sa fie dirijat si pe alte rute.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu