Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 5 ore
 38    0

Mama premierului Ponta: Lovind in mama, lovesti si in fiu, lovind in sora, lovesti si in frate

Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, sustine ca nu are nicio legatura cu firma ginerelui sau, Iulian Hertanu, si ca nu cunoaste activitatea pe care acesta o desfasura, ea spunand ca intregul scandal il are ca tinta pe premier si ca daca l-ar putea convinge, l-ar ruga sa demisioneze.
Cornelia Naum a declarat, sambata seara, la Antena 3, ca intregul scandal in care a fost implicata dupa arestarea ginerelui sau, Iulian Hertanu, il are ca tinta pe premier.
Mama premierului a vorbit si despre momentele prin care a trecut odata cu audierea sa la DNA Ploiesti, in calitate de martor in dosarul in care este arestat ginerele sau, Iulian Hertanu, spunand ca discutiile s-au limitat la problemele firmei sale.
"Nu am avut niciodata niciun fel de emotii in legatura cu intalnirea cu procurorul. Am avut o oarecare teama de intalnirea cu presa. (...) Am simtit jena de a fi privit 40 de minute incontinuu, cu aparatele lipite de geam", a declarat mama premierului Ponta, spunand ca a incercat sa evite orice discutie directa cu junalistii, avand impresia ca va sari pe ea "un stol de pasari".
Mama premierului a mai spus ca, in ziua in care ginerele sau a fost ridicat de acasa, la firma de contabilitate Exfin 2000 SRL, pe care o detine impreuna cu fiica sa, a avut loc o perchezitie si au fost ridicate toate calculatorele si documentele, fara a fi gasit vreun document care sa aiba legatura cu firma Grossman.
Ea a explicat ca a infiintat aceasta firma de contabilitate in anul 2000, cand a iesit la pensie si cand Victor Ponta "abia intrase in paine ca procuror", si ca nu a avut nicio legatura cu firma Grossman.
Mama premierului a mai spus ca nu intelege de ce a fost chemata in fata procurorilor, in calitate de martor, in dosarul in care este arestat ginerele sau, din moment ce nu a vazut niciun document al firmei S.C. Grossmann Engineering Group si nu a avut niciodata nicio legatura cu aceasta societate.
Aceasta a mai spus ca este constienta de efectul pe care acest dosar il poate avea asupra imaginii lui Victor Ponta si ca, daca l-ar putea convinge, l-ar ruga sa demisioneze.
"Lovind in mama, lovesti si in fiu, lovind in sora, lovesti si in frate. Asta presupun. (...) Daca as avea putere sa-l conving maine sa plece din aceasta functie, sa vad cum se descurca in aceasta situatie in care suntem in ziua de azi, si economica, chiar si politica, l-as convinge sa plece, insa nu e un copil mic. De mult timp nu mai face ce spune mama", a declarat Cornelia Naum. Mediafax.ro

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu