Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 2 ore
 23    0

Probleme medicale pentru Simona Halep. Sportiva noastra s-a retras de la turneul de la Sydney, din cauza unui virus

Veste proasta pentru fanii tenisului din Romania. Simona Halep s-a retras din turneul de la Sydney, transmis de Digi Sport, inainte de a juca primul meci, acuzand un virus stomacal. Favorita nr. 1 in Australia, Halep ar fi trebuit sa joace in compania Karolinei Pliskova.

Site-ul WTA scrie ca Simona Halep a acuzat "o afectiune gastrointestinala", motiv pentru care a declarat forfait cu putin timp inainte de meci. In locul ei, Pliskova o va intalni pe Nicole Gibbs, jucatoare din SUA eliminata in calificari de Tsvetana Pironkova, scor 3-6, 1-6.

Numarul 3 mondial, Halep va juca in schimb la Australian Open, scrie digisport.ro. Din cate se pare, Sydney nu ii poarta noroc jucatoarei din Constanta. Anul trecut, ea a pierdut in primul tur in fata americancei Madison Keys, scor 1-6, 4-6.

"Ne pare foarte rau ca am primit vestea retragerii Simonei din turneu. Ii dorim o recuperare cat mai rapida in vederea Grand Slam-ului de la Melbourne. O asteptam cu bratele deschise anul viitor la Sydney", a spus directorul turneului, Alistair MacDonald.

Favorita principala in acest an la Sydney ramane cehoaica Petra Kvitova, eliminata in semifinale la Shenzen, de Timea Bacsinszky.

Citeste si...

13 Ianuarie 2015
 1433    0
12 Ianuarie 2015
 1323    0
11 Ianuarie 2015
 1358    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu