News Flash:

ALERTA in Danemarca. Un al doilea ATAC armat a avut loc la Copenhaga. Doi suspecti au fost impuscati mortal de politisti - VIDEO

15 Februarie 2015
1146 Vizualizari | 0 Comentarii
Un al doilea atac armat a avut loc la Copenhaga la aproximativ zece ore dupa primul incident armat, produs sambata dupa-amiaza, si soldat cu un mort si trei raniti, informeaza CNN. Potrivit presei locale, politia daneza a impuscat mortal, duminica dimineata, un barbat considerat suspect, dupa ce un alt barbat a fost impuscat mortal in urma schimbului de focuri din fata sinagogii.
UPDATE 09:51 - Politia daneza anunta ca l-a impuscat pe presupusul autor al atacurilor de la Copenhaga
Politia din Copenhaga a anuntat duminica dimineata ca l-a impuscat mortal pe barbatul despre care afirma ca este autorul atacurilor armate din Copenhaga, relateaza BBC News online.
Politia a anuntat ca inregistrari ale camerelor de supraveghere sugereaza ca barbatul pe care l-a ucis duminica dimineata a comis ambele atacuri si ca nu sunt implicate alte persoane. Barbatul considerat suspect a fost impuscat in apropiere de statia Nørrebro din Copenhaga duminica dimineata, imediat dupa ora locala 5.00 (6.00, ora Romaniei).
"Presupunem ca acelasi vinovat se afla in spatele ambelor incidente si presupunem totodata ca... vinovatul impuscat de catre echipa de interventie a politiei este persoana din spatele ambelor asasinate", a declarat Torben Molgaard Jensen, seful politiei daneze, intr-o conferinta de presa.
El a anuntat ca politia isi va pastra prezenta importanta in capitala daneza.
Nivelul alertei la Copenhaga a fost ridicat dupa cele doua atacuri armate, potrivit unui corespondent BBC
Duminica dimineata, politia a anuntat ca tinea sub supraveghere o adresa din cartierul Norrebro, asteptand ca locuitorul sa se intoarca.
Atunci cand s-a apropiat, el a observat ofiterii de politie, a scos o arma si a deschis focul, potrivit politiei. Ofiterii au raspuns tirului si l-au ucis.
Fortele de ordine investigau duminica dimineata daca barbatul impuscat se afla in spatele atacului armat comis sambata dupa-amiaza in capitala daneza la Centrul cultural Krudttønden din cartierul Østerbro, unde se desfasura o dezbatere despre arta, blasfemie si libertatea de exprimare, la care participau si controversatul caricaturist suedez Lars Vilks si ambasadorul Frantei Francois Zimeray.
Intr-un incident separat, catre ora locala 1.00 (2.00, ora Romaniei), un barbat, membru al comunitatii evreiesti, a fost impuscat mortal dupa ce acesta a deschis focul asupra unor politisti, in apropierea unei sinagogi. Doi politisti au fost raniti, unul in picior si celalalt la brat.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006296 (s)