News Flash:

VIDEO CUTREMURATOR: O femeie suspina si plange in timp ce filmeaza un atac cu rachete de la geamul locuintei, in Kramatorsk

11 Februarie 2015
1245 Vizualizari | 0 Comentarii
Peste 20 de explozii au lovit case si blocuri de locuinte in timpul unui atac de doua minute asupra orasului Kramatorsk din estul Ucrainei. O femeie din apropierea tintei atacului a filmat momentele dure, imaginile rezultate fiind de mare impact emotional si avand pe fundal suspinele femeii.
Atacul cu rachete a fost lansat marti asupra unei zone rezidentiale din orasul Kramatorsk, aflat la mai putin de 50 de kilometri de linia intai a campului de lupta, si a lasat in urma cel putin sase civili morti si alti 21 de raniti, scrie Daily Mail.
In videoclipul de aproximativ doua minute, femeia care filmeaza se aude repetand pe fundal "Dumnezeule...Baietii mei" si suspinand si plangang, in timp ce imaginile sunt tremurate de fiecare data cand o noua explozie are loc la orizont.
"Trageau spre aeroport...si l-au nimerit. Si cine tragea?" mai spune femeia in timp ce filmeaza, potrivit BBC World News.
Presedintele Ucrainei Petro Porosenko a spus parlamentului ca rebelii sustinuti de fortele ruse au lansat un atac cu artilerie asupra orasului. "In urma cu 25 de minute, sediul principal al operatiunii noastre antiteroriste a suferit un atac cu o racheta Tornado. Sediul a suferit acest atac, dar un al doilea atac a fost indreptat asupra zonelor rezidentiale din Kramatorsk", a spus el.
Mediafax.ro 

Galerie Video


kramatorsk
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1421 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008201 (s)