News Flash:

Tudose: Ministrul Muncii si cel al MAI se vor intalni pentru a discuta despre angajarile in politie

24 Iulie 2017
961 Vizualizari | 0 Comentarii
politie21
Premierul Mihai Tudose a declarat luni, referindu-se la cazul politistului injunghiat la Suceava, ca Executivul cauta solutii pentru marirea numarului de efective in cadrul MAI, adaugand ca o propunere venita din partea unui sindicat a vizat incadrarea absolventilor inainte de finalizarea examenelor.
"Astazi va avea loc intalnire intre ministrul Lia Olguta Vasilescu, ministrul Carmen Dan si ministrul Finantelor pentru a stabili in ce masura putem rezolva si problema angajarilor in cadrul politiei. A venit astazi un sindicat cu o propunere foarte buna, ca promotia 2018 sa poata fi incadrata de acum. Sa gasim o formula acum, urmand ca apoi sa-si termine studiile. Este un prim pas. Urmeaza apoi problemele salariale si sa vedem cum putem rezolva si problema dotarii materiale", a spus Tudose, la finalul sedintei Biroului Permanent National al PSD.
Totodata, el a sustinut ca MAI se confrunta cu un deficit de cadre, opinand ca incadrarea absolventilor s-ar dovedi mai eficienta decat angajarea unor oameni "de pe strada".
"Cautam o solutie, ca acea promotie din 2018 sa fie deja incadrata. (...) Ei sunt doar absolventi de liceu, dar ar putea sa fie incadrati. Plecam de la premisa ca cei care au stat doi ani in scoala sunt mult mai bine pregatiti decat cineva adus de pe strada si trecut printr-un curs intensiv", a mai spus premierul.
AGERPRES

psd mai deficit
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006448 (s)