News Flash:

Ai sanii lasati? Iata cum sa ti-i refaci

8 Iulie 2017
1349 Vizualizari | 0 Comentarii
sanii sexy

Mentine-ti greutatea corporala - Una dintre cauzele care duc la lasarea sanilor o reprezinta fluctuatiile de greutate, tocmai de aceea daca vrei sa ai sani fermi, este bine sa-ti mentii greutatea corporala, iar daca vrei sa slabesti, alege o dieta echilibrata pentru o perioada mai lunga de timp.


Tine coloana in pozitie corecta - Statul timp indelungat cu umerii adusi in fata si coloana vertebrala curbata influenteaza direct pozitia sanilor, care nu doar ca par lasati, ci chiar se lasa in timp. Pentru sani drepti si sexy, este nevoie sa ai o pozitie corecta a coloanei vertebrale, adica sa nu stai cocosata, ci sa-ti tii spatele drept si umerii usor trasi spre spate. Desi nu este intotdeauna o pozitie confortabila, cu siguranta te ajuta sa dai sanilor un look mai atragator.


In timp, fumatul duce la o imbatranire prematura a epidermei, iar pe langa riduri, te poti alege si cu o piele lipsita de elasticitate. Ce inseamna acest lucru? Inseamna sani mai lasati si fara fermitate. Renunta la fumat, daca vrei ca sanii tai sa-si pastreze timp indelungat forma.


Consuma alimente sanatoase - Anumite alimente au beneficii nebanuite pentru sani, iar in timp te pot ajuta sa-i maresti usor si sa-i remodelezi, oferindu-le si fermitate in acelasi timp. Merele, ciresele, morcovii, castravetii, migdalele, nucile, uleiul de masline, ierburile aromatice, sparanghelul, orzul si lactatele degresate iti pot fi de folos daca ai sani lasati si fara fermitate.


Remodelarea sanilor prin masaj - Masajul nu este benefic doar pentru abdomen si picioare, ci si pentru sani. Realizat cu regularitate, el poate remodela sanii lasati, oferindu-le un plus de fermitate. Nu trebuie sa te astepti sa vezi rezultate peste noapte, ele vor aparea in timp, in cateva luni. Pentru masaj poti folosi o crema de corp puternic hidratanta, iar ca durata, 10 minute pe zi sunt suficiente pentru o remodelare treptata a sanilor lasati.


Remodelarea sanilor lasati cu exercitii fizice - Exercitiile fizice sunt si ele utile pentru a imbunatati aspectul sanilor lasati. Poti opta pentru exercitii cu greutati sau pentru cele cu expander pentru muschii pieptului. In general, un instructor ti-ar putea recomanda cele mai bune exercitii fizice pentru muschii pectorali, care te vor ajuta sa-ti remodelezi sanii lasati si sa obtii un plus de fermitate.


Daca nu ajungi la sala pentru a te informa cu privire la exercitiile pentru sani, poti incerca un exercitiu simplu acasa. Tot ce trebuie sa faci este sa stai cu spatele lipit de spatarul unul scaun si sa-ti pozitionezi palmele una in fata celeilalte si sa le impingi, in timp ce incordezi muschii pectorali.


fumatul remodelarea sanilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1369 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005699 (s)