News Flash:

Ai rosu in gat? Iata cateva leacuri babesti foarte bune

23 August 2016
2182 Vizualizari | 0 Comentarii
rosu gat
Amigdalita este o afectiune provocata de bacterii, in special de streptococi, si apare frecvent, o data cu raceala. Se manifesta prin inflamarea amigdalitelor, roseata in gat si dureri ce radiaza de multe ori pana la urechi si dinti. Poate fi insotita si de alte simptome: febra, frisoane si dureri ale membrelor.
Mierea, otetul de mere, semintele de ridichi, zeama de lamaie sunt ingredientele de succes din compozitia catorva tratamente naturiste care pot face minuni intr-o faza incipienta a racelii.
MIEREA
Inghite incet cate o lingurita de miere, de cateva ori pe zi, sau fa gargara cu o lingurita de miere si putin otet, diluate intr-un pahar cu apa calda.

OTETUL DE MERE
O compresa cu otet de mere potoleste durerile de gat. Inmoaie un prosop intr-un sfert de litru de otet, stoarce-l bine si infasoara-l in jurul gatului. Pune deasupra un fular de lana si stai asa 30 de minute.

SEMINTE DE RIDICHI
Semintele de ridichi contin uleiuri eterice bogate in sulf si actioneaza ca un antibiotic natural. Fierbe o lingurita de seminte si o lingura de miere intr-o jumatate de ceasca de otet. Adauga apa pana cand taria otetului devine suportabila si fa gargara.

ZEAMA DE LAMAIE
Cand te doare in gat, ia in gura cate putina zeama de lamaie, de mai multe ori pe zi. Tine-o cateva minute, apoi inghite-o incet.
CATAPLASMA CU CEAPA
Taie marunt 1-2 cepe si caleste-le in ulei de floarea soarelui pana ce s-au inmuiat bine. Infasoara ceapa fierbinte (asa uleioasa) intr-un prosop, lasa-o sa se raceasca putin si aplica cataplsma pe gat. Stai in pat la caldura si tine-o pana dimineata.
IUTE SI SARAT
Vindecatorii mexicani trateaza amigdalita cu ardei iute sarat, mestect bine si inghitit incet. In faza acuta a bolii poti folosi pe post de bomboana cate un catel de usturoi crud.
Sa apelezi la tratamentele naturiste nu inseamna sa renunti la sfatul medicului specialist atunci cand te confrunti cu probleme grave de sanatate, dar nici sa intinzi mana dupa antibiotice atunci cand stanuti. Merita sa le incercam si sa ne propunem un stil de viata cumpatat si curat, in spiritul naturii si in armonie cu ea.

amigdalita mierea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1358 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005327 (s)