Iti propunem o reteta inedita, cu care iti vei da familia si invitatii pe spate: oua murate.
Pentru o portie de doua persoane aveti nevoie de:
- 6 oua
- o cana de cana de otet
- o cana de apa
- o lingura de boabe de mustar
- un catel de usturoi
- o lingura de piper boabe
- o foaie de dafin
Mai intai puneti ouale la fiert. Imediat cum apa incepe sa clocoteasca stingeti focul. Dupa 10 minute scoateti ouale, curatati-le si lasati-le la racit.
Ulterior puneti apa, boabele de piper, de mustar si otetul la fiert intr-un ibric. Dupa ce apa clocoteste opriti focul si adaugati frunza de dafin si usturoiul pisat.
Asezati ouale in borcan, turnati lichidul cald peste ele, inchideti, iar dupa ce se raceste depozitati-l in frigider. Se consuma dupa 7 zile. Pofta mare!
Iti propunem o reteta inedita, cu care iti vei da familia si invitatii pe spate: oua murate.
Pentru o portie de doua persoane aveti nevoie de:
- 6 oua
- o cana de cana de otet
- o cana de apa
- o lingura de boabe de mustar
- un catel de usturoi
- o lingura de piper boabe
- o foaie de dafin
Mai intai puneti ouale la fiert. Imediat cum apa incepe sa clocoteasca stingeti focul. Dupa 10 minute scoateti ouale, curatati-le si lasati-le la racit.
Ulterior puneti apa, boabele de piper, de mustar si otetul la fiert intr-un ibric. Dupa ce apa clocoteste opriti focul si adaugati frunza de dafin si usturoiul pisat.
Asezati ouale in borcan, turnati lichidul cald peste ele, inchideti, iar dupa ce se raceste depozitati-l in frigider. Se consuma dupa 7 zile. Pofta mare!
Iti propunem o reteta inedita, cu care iti vei da familia si invitatii pe spate: oua murate.
Pentru o portie de doua persoane aveti nevoie de:
- 6 oua
- o cana de cana de otet
- o cana de apa
- o lingura de boabe de mustar
- un catel de usturoi
- o lingura de piper boabe
- o foaie de dafin
Mai intai puneti ouale la fiert. Imediat cum apa incepe sa clocoteasca stingeti focul. Dupa 10 minute scoateti ouale, curatati-le si lasati-le la racit.
Ulterior puneti apa, boabele de piper, de mustar si otetul la fiert intr-un ibric. Dupa ce apa clocoteste opriti focul si adaugati frunza de dafin si usturoiul pisat.
Asezati ouale in borcan, turnati lichidul cald peste ele, inchideti, iar dupa ce se raceste depozitati-l in frigider. Se consuma dupa 7 zile. Pofta mare!
© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005923 (s)
Comentarii (0)