News Flash:

Ai cont de Twitter? Trebuie neaparat sa stii asta

16 Noiembrie 2016
1071 Vizualizari | 0 Comentarii
twitter
Twitter a anuntat astazi lansarea unui nou instrument care permite utilizatorilor sa combata mai bine hartuirea si comportamentele abuzive pe aceasta retea de socializare americana, relateaza AFP.


"Nivelul de abuz, de amenintari si de hartuire pe care le-am gasit pe internet a crescut in mod serios in ultimii ani", a indicat compania intr-un comunicat.


Noul instrument extinde functia "mute", care permite blocarea conturilor utilizatorilor care trimit mesaje nepotrivite.
"Dezvoltam functia ´mute´ acolo unde oamenii au cea mai mare nevoie de ea: in notificarile lor", se indica in comunicat.


"Va permitem sa blocati cuvinte cheie, fraze, chiar si o discutie intreaga despre care nu doriti sa vedeti notificari", precizeaza reteaua de socializare, adaugand ca acest instrument va incepe sa functioneze "in zilele ce vor urma".


Acest instrument a fost dezvoltat dupa mai multe cazuri mediatizate de abuz pe Twitter. In luna iulie, spre exemplu, actrita Leslie Jones, una dintre vedetele filmului "Ghostbusters", a parasit Twitter-ul, dupa ce a primit un potop de comentarii defaimatoare de la editor al site-ului de stiri conservator Breitbart, potrivit agerpres.

twitter instrument hartuirea comportamentele abuzive
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004849 (s)