News Flash:

Pericolul de inundatii a trecut. Cotele raurilor din Timis sunt in scadere

16 Noiembrie 2016
1153 Vizualizari | 0 Comentarii
inundatii cod
Cotele apelor raurilor din judet sunt in scadre, cu exceptia raului Timis. De asemenea, pe raul Bega Veche nu mai exista nicio faza de aparare depasita.
Administratia Bazinala de Apa Banat (ABA Banat) a anuntat ca in bazinul Bega Veche, pe raul Bega Veche, nu mai exista nicio faza de aparare depasita. De luni noapte se inregistreaza cresteri de debite si niveluri si pe raul Timis. In acest moment, pe raul Timis, pana la statia hidrometrica Cebza, debitele sunt in scadere, iar in aval de Cebza spre frontiera cu Serbia, debitele sunt in crestere usoara datorita propagarii undei de viitura. Pe raurile Barzava si Moravita, debitele sunt in scadere la toate statiile hidrometrice.
La aceasta ora, depasiri ale fazelor de aparare se inregistreaza in bazinul Barzava, pe raul Barzava, statia hidro Partos: cod galben +134 cm; in bazinul Moravita, pe raul Moravita, la statia hidro Moravita cod galben +57 cm; in bazinul Timis, pe raul Timis, la statia hidro Cebza este cod galben +62 cm, la statia hidro Rudna: cod galben +38cm, la statia hidro Gad este cod galben +25 cm, la statia hidro Graniceri se inregistreaza cod galben +24cm, scrie tion.ro.
Specialistii de la Ape monitorizeaza in permanenta debitele si nivelurile cursurilor de apa iar formatiile de lucru, cat si formatia de interventie, sunt pregatite sa intervina in cazul in care situatia o impune.

raului timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004992 (s)