News Flash:

Ai baut cafeaua gresit toata viata! Un studiu aparut recent iti arata ce trebuie sa faci

15 Mai 2017
1105 Vizualizari | 0 Comentarii
cafea ibric
Barista si pasionatii de cafea sunt persoane creative. De la cafeaua cu ou, la moda in 2017 in Vietnam, sau cea cu ciuperci, la tot felul de latte-uri care mai de care mai aratoase sau inedite, intotdeauna gasesc noi moduri de a incorpora cafeina in stilul lor de viata. Sarea este noul ingredient preferat din cafea. Pentru un motiv anume.
Sarea in cafea, oricat de ciudat si de neacceptat ar putea parea pentru unii, este trendul laudat chiar si de oamenii de stiinta.
 
Un studiu publicat in Nature arata ca ionii de sodiu limiteaza gustul amar al cafelei si ii imbunatatesc aroma, noteaza The Independent.  
 
Asadar, data viitoare cand bei o cafea si este prea amara, adauga-i un praf de sare, cat ai pune sare pe varful unui cutit, nu mai mult, altfel ii vei strica total gustul.
 
Nu este prima oara cand expertii lauda proprietatile sarii.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004477 (s)