News Flash:

Agentii de Politie cu studii superioare primesc, din nou, sporul de 25% din salariul de baza

4 Septembrie 2014
934 Vizualizari | 0 Comentarii
Agentii de Politie cu studii superioare din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) care isi desfasoara activitatea in acelasi domeniu ca in decembrie 2009 vor beneficia, din nou, de un spor de 25% din salariul de baza, potrivit unui ordin al ministrului Gabriel Oprea.
Purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbog, a anuntat ca aceasta masura reparatorie se va aplica de joi si vizeaza exclusiv agentii de Politie cu studii superioare care nu si-au schimbat domeniul de activitate pe care il aveau in 31 decembrie 2009, atunci cand au fost suspendate sporurile pentru personalul bugetar.
"Prin acelasi ordin aprobat de vicepremierul Gabriel Oprea au fost clarificate aspectele privind acordarea sporului pentru munca prestata pe timp de noapte, pentru activitatile desfasurate in baza programelor sau a planificarilor aprobate de unitate, inclusiv pentru cazurile cand aceste activitati se desfasoara in ture. Totodata, se reglementeaza modalitatea de stabilire a gradatiilor pentru perioada de crestere a copilului, cat si modalitatea de acordare a ajutorului in caz de deces pentru familiile angajatilor Ministerului Afacerilor Interne care si-au pierdut viata in timpul serviciului", a mai spus purtatorul de cuvant al MAI.
Monica Dajbog a precizat ca ajutorul acordat in caz de deces reprezinta venit neimpozabil si este exceptat de la plata contributiilor sociale obligatorii. Ea a amintit ca aceasta forma de sprijin completeaza pachetul de masuri adoptate in acest an tot printr-un ordin al ministrului Gabriel Oprea, prin care s-a introdus posibilitatea mentinerii in activitate sau a reincadrarii angajatilor care au fost raniti in misiune si au fost incadrati intr-un anumit grad de invaliditate. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0870 (s) | 33 queries | Mysql time :0.036173 (s)