News Flash:

Francezii investesc 2 milioane de euro in domeniul agricol, in judetul Timis

4 Septembrie 2014
1236 Vizualizari | 0 Comentarii

Compania IPSO Agricultura, parte a grupului francez Monnoyeur, si-a inaugurat, miercuri seara, noul sediu din localitatea Sanandrei, in apropiere de Timisoara, acesta fiind realizat in urma unei investitii in valoare de 2 milioane de euro.

Noul sediu face parte dintr-o retea de opt centre regionale principale si sapte puncte de lucru IPSO si ofera solutii complete pentru agricultura, de la distributie de masini si utilaje pana la piese de schimb si service. In paleta de furnizori se numara marci variate, de la renumitele John Deere, Manitou si Kuhn la Bednar FMT, Fliegl, Pichon, Perard, Kemper, Zurn, Geringhoff, Grasdorf, Laforge.

'Dorim ca IPSO Agricultura sa devina cel mai de incredere partener din piata de profil a zonei de vest din Romania. Echipa formata din 25 de specialisti foarte bine pregatiti, solutiile potrivite oricarui fermier, precum si mentinerea standardelor inalte de calitate sunt doar cateva dintre atuurile noastre', a declarat Radu Campan, director IPSO Agricultura.

Cu o suprafata de 15.000 mp, noul sediu IPSO Agricultura include o magazie de piese de schimb si un atelier de service care permite reparatia simultana a pana la opt utilaje. 

Unul dintre serviciile speciale ale IPSO Agricultura din Timis este comanda de piese de schimb in regim de urgenta. Astfel, producatorii agricoli pot face comanda pana in ora 15.00 a fiecarei zile, urmand ca piesele sa fie livrate in 24 de ore.

Compania IPSO este parte a grupului francez Monnoyeur si este prezenta in Romania din anul 1991, fiind importator unic autorizat al masinilor si utilajelor John Deere. AGERPRES 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 22 queries | Mysql time :0.032894 (s)