News Flash:

Adevarul despre primul barbat din viata Ancai Serea

31 Octombrie 2017
2249 Vizualizari | 0 Comentarii
anca serea
Anca Serea formeaza in prezent o familie fericita cu Adi Sina. Ea a avut o relatie cu un barbat pe nume Filip, cel care i-a daruit doi copii, insa adevarul despre fostul partener de viata este ca acesta nu i-a fost niciodata sot cu acte in regula.

Vedeta de televiziune Anca Serea este casatorita cu muzicianul Adi Sina si are cinci copii. Doi dintre acestia, David si Sarah sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher, cel despre care se stie ca a fost primul ei sot.

Insa vedeta nu a fost niciodata casatorita cu barbatul care a incetat din viata in anul 2010.

„Eu nu am fost maritata niciodata. Eu cu Filip am fost logoditi in fata Domnului, dar nu a fost o ceremonie clasica”, marturisea Anca Serea in urma cu ceva ani, la o emisiune de televiziune.

„Inainte sa mergem la Berlin sa ni se dea diagnosticul de cancer, Filip a facut de 9 ori analizele in Romania si din toate reiesea ca este perfect sanatos“, a povestit Anca Serea. „Am facut tot ce se putea pentru a-l salva pe Filip. Am mers inclusiv in India si in China. A facut cure bazate pe plante, tratamente cu foc. Eu cred ca atunci cand ne imbolnavim, suntem datori sa facem totul in primul rand pentru cei ce ne iubesc si apoi pentru noi“, isi amintea prezentatoarea de televiziune cu ceva timp in urma.

„Dupa ce a murit Filip, am simtit mult timp prezenta spiritului lui langa noi. Acum nu-l mai simt…”, mai spunea ea.


alerie Foto

anca serea

anca serea adi sina filip poplingher casatorita cancer
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004712 (s)