News Flash:

ULUITOR! A fost practic mort timp de 20 de minute, dar in mod miraculos a revenit la viata. Ce a povestit dupa ce s-a trezit i-a socat pe toti: „L-am vazut pe Iisus. Viata de apoi exista! Sa va spun cum a fost!”

25 August 2017
1301 Vizualizari | 0 Comentarii
mort

Baiatul din imaginea alaturata a avut parte de o experienta care i-a socat pe toti cunoscutii lui.


Totul a inceput dupa ce Zach Clemens a lesinat la scoala, in sala de sport, in timp ce juca fotbal. Ajuns la spital in stop cardio respirator, tanarul a fost resuscitat de medicii timp de 20 de minute, fara succes insa.

 

Dar fix in momentul in care se pregateau sa ii constate decesul, baiatul si-a revenit ca prin minune, iar dupa alte zece minute vorbea si era perfect constient, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Dar nu asta i-a uimit cel mai tare pe apropiatii lui, ci marturisile lui Zach. El a povestit ca, in timp ce era practic mort, a simtit efectiv cum se ridica spre cer, scrie poatenustiai.ro.
„Am plutit inspre cer. La un moment dat am simtit ca cineva pune mana pe umarul meu. Era Iisus, avea parul lung si barba deasa. Se uita la mine cu o privire calda si mi-a spus sa nu imi fac griji, ca totul o sa fie bine”.


baiatul imaginea experienta zach clemens lesinat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006329 (s)