News Flash:

Adrian Despot, CRITICAT dur pe Facebook dupa semifinala "Vocea Romaniei": "Cel mai slab antrenor ever. Priveste la Tudor Chirila si ia notite"

11 Decembrie 2017
1191 Vizualizari | 0 Comentarii
despot

Situatie in premiera a fost inregistrata vineri seara, cand a avut loc, in direct, semifinala concursului de talente “Vocea Romaniei”, scrie ONE.
Adrian Despot a plans cu lacrimi dupa ce concurenta sa, Andrada Cretu, a cantat. Despot plangea atat de tare, incat de trei ori cand I s-a dat cuvantul, nu a fost in stare sa formuleze o fraza.

Andrada a interpretat “Nothing Else Matters”, de la Metallica, iar Despot a reusit sa suspine: “Melodia pe care ai cantat-o in seara asta este foarte importanta pentru mine. Si tu esti la fel de importanta pentru mine”, afirmatie surprinzatoare, mai ales ca lui Mano Raduly Botond, celalalt concurent al sau, nu i-a facut vreo declaratie incarcata de vreo semnificatie de-a lungul show-ului.

Pagina de Facebook a solistului de la “Vita de vie” contine, de asemenea, reprosuri aduse lui Despot. “Prima reactie cand am vazut ca nu a iesit Mano finalist: am dat unfollow acestei pagini! Nu pot sa cred ca cea mai buna voce a plecat din concurs! Melodia care a cantat-o Andrada i se potrivea mai bine lui Mano! Mano a avut parte doar de piese care l-au defavorizat cu exceptia “In my defence”, pe care a ales-o fara ajutorul antrenorului!”, a scris unul dintre internauti.
“Domnule Despot ati favorizat-o pe Andrada pana la capat,da? Ei bine aflati ca aveti cea mai slaba voce dintre concurentii finalisti. Andrada nu e voce de finala, nici macar nu stiu cum a ajuns pana aici. Sa-ti fie rusine! N-as mai indemna vreodata ca un concurent veritabil precum a fost Mano sa va aleaga ca antrenor. Sunteti extrem de nedrept si rasist. Priveste la Tudor Chirila si ia notite. El intr-adevar e un OM MARE. El apreciaza OMUL, indiferent de nationalitate,etnie,sex...dovada vie CE a facut cu Jane, care,desi nu e romanca a mers cu ea pana in panzele albe, a crezut in ea, nu s-a dat in laturi o clipa. Astazi, favorizand-o pe Andrada v-ati irosit sansele pentru finala si ati terfelit prin noroi un diamant, o voce unica ce te depaseste cu mult. RUSINE SA-TI FIE. Cel mai slab antrenor ever. ”, a mai scris cineva.

“Sunt dezamagita total ! Chiar imi pare foarte rau pentru Mano ! Adi, iacata ca lacrimile tale din timpul concursului si-au facut efectul .... Te-ai ales cu Andrada ..! Deci, clarr n-o sa mai urmaresc acest concurs care in conceptia mea este o facatura ... Acum mi s-a dovedit lucrul acesta ..Pacat ca mi-am pierdut timpul cu asa ceva…”, scrie o alta fana a emisiunii.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 43 queries | Mysql time :0.012710 (s)