News Flash:

Fuego a dat cartile de fata! „Da, este adevarat!” Toata lumea il va privi altfel de acum inainte!

30 Octombrie 2017
2102 Vizualizari | 0 Comentarii
fuego
Fuego este celebru pentru faptul ca face niste spectacole memorabile si ca are succes la persoanele de toate varstele.
Artistul a vorbit recent si despre viata sa particulara si a dezvaluit proiectul sau de suflet, acela de a-i ajuta pe artistii aflati la ananghie.
Paul Surugiu picteaza, iar banii pe care ii obtine din vanzarea tablourilor, ii doneaza artistilor care au o situatie financiara precara.
„Da, e adevarat! Proiectul meu se cheama Arta pentru suflet. Sunt aproape 50 de artisti pe care i-am ajutat. I-am adus bucurie pe chip maestrului Ilie Micolov, dar si altora”, a dezvaluit Fuego.
Fuego este, fara doar si poate, unul dintre cei mai iubiti artisti. Acesta canta, picteaza, este o personalitate cu adevarat complexa, pasionata de frumos, scrie poatenustiai.ro.
Intrebat mereu care este secretul longevitatii sale, atat fizica, cat si sprituala, artistul cu „chip de copil”, in sfarsit, a dezvaluit, intr-o postare pe contul de socializare: „Calatorului ii sade bine, firesc, cu drumul! Matinal, am pornit cu entuziasm catre o noua intalnire cu cei ce-mi dau forta si inspiratie, admiratorii mei! Parca ne stim de-o viata si intr-un fel sau altul, de 20 de ani, impartim si bune si rele, impliniri, drumuri si cantece!
Nu stiu altii, dar eu ma incarc cu energie pozitiva la fiecare spectacol, stiind ca am putut face pe cineva fericit! Treaba e simpla, dar satisfactiile sunt enorme si nu cred ca am sa ma plictisesc vreodata de cantat! Asta e si secretul longevitatii mele!”, le-a dezvaluit acesta fanilor sai.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006261 (s)