News Flash:

ACS Poli Timisoara se misca pe piata transferurilor

7 Ianuarie 2014
1307 Vizualizari | 0 Comentarii
Fostul antrenor al ACS Poli Timişoara, Vali Velcea, a confirmat că echipa bănăţeană a realizat primele transferuri din această pauză competiţională. Cu doar două zile înainte de reunirea lotului, el a spus că la echipă vor veni trei fotbalişti tineri crescuţi la LPS Banatul şi plecaţi în alte zări să-şi caute norocul, deocamdată fără mare succes: Alin Dobrosavlevici, Alin Roman şi Fabian Himcinschi. ACS Poli a reuşit aducerea, deocamdată pentru retur, a trei tineri fotbalişti. Sunt nume deja cunoscute microbiştilor timişoreni, tineri crescuţi aici, dar plecaţi la alte echipe fără a trece pe la principala echipă a oraşului. Valentin Velcea, reprofilat pe post de director tehnic după înlocuirea pe postul de antrenor cu Aurel Şunda, a anunţat, în cadrul unei emisiuni a Digi24 Timişoara, că echipa sa a reuşit să obţină semnăturile a trei fotbalişti: Alin Dobrosavlevici, Alin Roman şi Fabian Himcinschi. Dacă de primii doi se ştia deja că vor fi „reşapaţi” la ACS Poli după ce nu prea au avut succes pe unde au ajuns, cel mai nou sosit pe listă este Himcinschi, un atacant tot de la LPS Banatul care a ajuns între timp la Empoli, acolo unde nu a avut un succes deosebit.

„Pot spune că i-am transferat pe Alin Roman, Alin Dobrosavlevici și Fabian Himcinschi. Cei trei nu sunt definitiv ai noștri, dar noi avem prima opțiune. Himcinschi are un traseu mai lung, el plecând acum câțiva ani la Empoli. Oricum, mai întâi trebuie să vedem dacă acești jucători confirmă. Cunoscându-le calitățile, judecând și după încrederea pe care Aurel Șunda le-o va da, cred că se vor impune. Cred că vor găsi aici un mediu curat, cu jucători cu experiență și caracter. Cred că e un pas înainte pentru ei, iar faptul că au venit într-o ligă superioară ar trebui să îi motiveze. Banii nu ar trebui să fie pe primul plan pentru ei”, a declarat Velcea.

Un alt jucător pe care clubul timişorean l-a vizat pentru revenire a fost Steliano Filip. Se pare că Dinamo, acolo unde tânărul a ajuns, a decis să-l păstreze, el dând randament la echipa a doua a bucureştenilor.

Deocamdată cei trei sunt împrumutaţi până la vară la Timişoara, cu opţiune de cumpărare. Tion.ro


lps banatul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1328 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005688 (s)