News Flash:

Acestea sunt FEMEILE care fac dragoste cel mai des

30 Aprilie 2017
1261 Vizualizari | 0 Comentarii
amor
Dovedit stiintific! Acestea sunt femeile care fac amor cel mai des...

Femeile care sunt in relatii si folosesc contraceptive sunt susceptibile de a avea sex regulat de 3 ori mai mult decat femeile care nu iau acest gen de pastile, scrie Descopera.ro.

Studiul a fost realizat de cerectatorii de la Scoala de Sanatate Publica Johns Hopkins Bloomberg, din SUA. Potrivit acestora, rezultatul studiului a fost sustinut de faptul ca utilizarea contraceptivelor separa placerea sexuala de responsabilitatile unei sarcine nedorite.

Studiul a analizat datele din mai multe sondaje de sanatate sexuala, completate de mai mult de 210.000 de femei din 47 de tari diferite.

Concluziile studiului sunt: 90 % dintre femeile care au raportat ca utilizeaza metoda contraceptiei orale au declarat ca au facut sex in ultimele patru saptamani, comparativ cu 72 % dintre femei care nu au facut acest lucru.

"Dorim ca femeile sa aiba o mai buna, mai sanatoasa si mai sigura viata sexuala si anume prin separarea sexului de sarcina si fertilitate. Contraceptia face asta. Stiind cat de des femeile fac sex si rolul pe care-l au contraceptivele, putem sa oferim multe. Putem oferi o mai buna intelegere si o atingere a obiectivelor noastre de planificare familiala si imbunatatirea accesului la informatii, care ar putea afecta viata oamenilor dincolo de scaderea fertilitatii", a declarat liderul studiului Suzanne Bell, de la Scoala de Sanatate Publica Johns Hopkins Bloomberg.

contraceptive sex sanatate fertilitate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005197 (s)