News Flash:

Acestea sunt cele mai populare jocuri de păcănele din Romania în 2020

13 Aprilie 2020
3014 Vizualizari | 1 Comentarii

Dacă în trecut, jucătorii de păcănele erau obișnuiți să aibă acces la cel mult 10 jocuri, în prezent, oferta de sloturi online este extrem de bogată. Fiecare pariori din România poate juca sute de jocuri de păcănele online 100% legal și fără nici un risc. Chiar și așa, numai câteva dintre jocuri sunt extrem de populare. În cele ce urmează vă prezentăm selecția celor mai jucate sloturi la noi în țară.

Starburst (NetEnt)

Această producție a celor de la NetEnt este foarte similară cu Power Stars, jocul celor de la Novomatic. Este un slot cu 10 linii și cu o steluță, care are rol de wild și atunci când apare, se întinde pe toate cele 3 linii și oferă o reînvârtire gratuită. Pot apărea steluțe pe cele 3 role din mijloc, lucru care permite câștigarea a până la 50.000 de fise.

Pe lângă faptul că a fost și este în continuare intens promovat de diverși operatori de jocuri de noroc online, Starburst atrage mulți simpatizanți și pentru că permite o miză minimă de numai 1 eurocent per linie. Practic, poți plasa un pariu pe toate cele 10 linii cu echivalentul a mai puțin de 50 de bani.

Twin Spin Deluxe (NetEnt)

Acest slot iese în evidență tocmai pentru faptul că nu are linii de plată, cum se întâmplă în restul jocurilor de păcănele. Se premiază apariția a cel puțin 9 simboluri alăturate, ca la jocul de tetris. În plus, două dintre cele șase role vor fi identice la fiecare rotire, existând posibilitatea ca toate cele 6 să fie identice.

Spre deosebire de varianta Deluxe, prezentată mai sus, clasicul Twin Spin avea un număr de 243 de linii de joc. Cu toate acestea, particularitatea principală, legată de apariția constantă a cel puțin două role identice este valabila în ambele versiuni ale jocului.

Sizzling Hot Deluxe (Novomatic)

Acesta este unul dintre cele mai simple și totodată cele mai apreciate jocuri de păcănele din istorie. Deși are numai 5 linii și nu are specială, amatorii de sloturi îl joacă pentru că are un sistem de premiere generos. Practic, fiind mai puține linii, și miza totală per mână este mai mare.

Jocul are doar 8 simboluri, 6 fructe, o steluță cu rol de scatter și celebrul șeptar, care oferă și cele mai consistente câștiguri. Practic, dacă plasezi un pariu de 1 RON și prinzi o linie de șeptari, vei încasa instant nu mai puțin 1.000 RON. Deși acest joc permite plasarea unor mize foarte mici, de numai 0.4 RON per mână, aici, de regulă, se joacă mize mari.

Book of Ra (Novomatic)

Acesta este un alt clasic al sălilor de jocuri din România. Book of Ra este un film inspirat din filmul Mumia, care a devenit celebru pentru speciala pe care o oferă. Apariția a cel puțin 3 cărți declanșează 10 rotiri gratuite, la care unul dintre simboluri, care pică la o tragere la sorți, devine WILD și apariția sa umple întreaga rolă cu acel simbol.

Varianta clasică are 9 linii, iar cea Deluxe 10, motiv pentru care veteranii preferă să joace varianta originală. Există însă și o replică a acestui joc, Book of Dead, realizată de către PlayNGo, care are aceeași specială mult dorită și un simbol cu exploratorul, care plătește cel mai bine. Acest slot video a fost foarte popular pe vremea când nu se poate juca online în România celebrul joc al celor de la Novomatic.

Gonzo’s Quest (NetEnt)

Acest joc are ca tematică episodul istoric în care conquistadorii au ajuns în Peru. De aceea, simbolurile de joc sunt aztece. Stilul de joc este diferit. Fiind un joc 3D, rolele practic sunt înlocuite de aterizarea unor pietre suprapuse, ca la tetris. În momentul în care o linie este câștigătoare, respectivele simboluri dispar, iar cele de deasupra cad în locul lor, în cadrul unei rotiri gratuite cu multiplicator progresiv, până la cel mult x5.

Pentru că jocul se desfășoară foarte rapid și pentru că fiecare rotire poate aduce alte 3 reînvârtiri gratuite multiplicate, dar și pentru că are o specială clasică, cu 10 rotiri gratuite, cât și pentru grafica sa deosebită, Gonzo’s Quest a devenit unul dintre cele mai populare sloturi video online.

Nu uita să te distrezi atunci când practic jocuri de cazino și păcănele online, respectând practicele prudente și sfaturile profesioniștilor vizavi de gestionarea finanțelor.

Galerie Foto

twin_spin_deluxe
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

AllanCoich  | #50871
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1309 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006084 (s)