News Flash:

Aceste boli sunt cauzate de cuptoarele cu microunde si le-ati ignorat probabil!

17 Mai 2018
646 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.8750 RON (+0.0028)
USD: 4.1874 RON (-0.0009)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
boli

Magnetronul este un tub special care produce energie pentru microunde. fost creat de doi oameni de stiinta in al doilea razboi mondial.

In combinatie cu sistemul radar al Marii Britanii, aceste microunde au avut capacitatea de a localiza avioanele naziste si au impiedicat o bombardare.
Dupa cativa ani, aceste microunde au fost gasite a fi capabile sa gateasca alimente, de catre Percy LeBaron Spencer.

Acesta a fost membru al complexului militar industrial cunoscut sub numele de Raytheon Company. Undele de radar au topit o bomboana pe care acesta o tinea in buzunar.

Acest lucru a dus in cele din urma la crearea gamei Radar, care a fost primul cuptor cu microunde, in proportii extrem de mari. Motivul pentru care vorbim despre inceputurile cuptoarelor cu microunde este pentru ca explica multe despre natura lor. Indica de asemenea de ce numerosi cercetatori se opun folosirii lor in zilele noastre.
Pentru a clarifica acest lucru, cuptoarele cu microunde au aproximativ 2,45 miliarde hertzi, care nu sunt periculoase decat daca microundele nu se scurg.

Trebuie sa va asigurati intotdeauna ca nu va aflati in apropierea cuptorului cu microunde atunci cand este pornit.

Acestea sunt efectele secundare ale microundelor, confirmate de numeroase studii:

Sistem imunitar slabit
Sensibilitate mai mare la boli
Defectele la nastere
Reducerea rezistentei la infectii virale si bacteriene

Cancer
Pe de alta parte, acestea sunt efectele cuptoarelor cu microunde asupra alimentelor: Cercetatorul elvetian Hans Hertel a efectuat un studiu care a aratat ca cuptoarele cu microunde elimina substantele nutritive din alimentele noastre.
Radiatiile din aceste cuptoare deformeaza si distrug moleculele de alimente, ducand la crearea de compusi radioactivi daunatori.
In 1992, un studiu efectuat de catre Search for Health a aratat ca microundele au avut urmatoarele aspecte la participanti:

Hemoglobina redusa care a condus la conditii anemice
Cresterea semnificativa a nivelului de colesterol
Leucocite crescute, indicand leziuni ale celulelor si intoxicatii
Laptele matern pus la microunde a fost lipsit de 96% din anticorpii sai
Prin urmare, chiar daca sunteti sigur ca cuptorul dvs. cu microunde este complet inchis, sunteti din nou expusi unor niveluri periculoase de campuri electromagnetice.

Acestea intra in organism si duc la probleme grave de sanatate. Fara indoiala, aceste cuptoare prezinta un risc extrem de mare pentru sanatatea dumneavoastra. Expunerea maxima recomandata este de aproximativ 0,5mG – 2,5mG de EMF.

Nu putem nega faptul ca cuptoarele cu microunde sunt cea mai rapida si convenabila modalitate de a incalzi mancarea. Cu toate acestea, sanatatea proprie si sanatatea familiei ar trebui sa fie intotdeauna prioritatea dvs.

S-a dovedit ca aceste cuptoare le distrug semnificativ, deci ar trebui sa va concentrati pe reducerea sau eliminarea completa a efectelor acestora.


magnetronul cancer hemoglobina leucocite
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1411 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017758 (s)